برگزاری کارگاه آموزشی روش تشخیص ماهی سالم, نگهداری, طبخ و مصرف آن کارگاه آموزشی با موضوع روش تشخیص ماهی سالم، نگهداری، طبخ و مصرف آن با حضور بانوان سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد و به کارشناسی دکتر محمودی از اعضای هیئت علمی این مرکز و خانم انصاری برگزار شد. 1403/5/23 (120) (0) برگزاری کارگاه آموزشی روش تشخیص ماهی سالم, نگهداری, طبخ و مصرف آن به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ژنتیک و اصلاح نژاد ماهیان سردآبی شهید مطهری یاسوج، کارگاه آموزشی با موضوع روش تشخیص ماهی سالم، نگهداری، طبخ و مصرف آن با حضور بانوان سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد و به کارشناسی دکتر محمودی از اعضای هیئت علمی این مرکز و خانم انصاری برگزار شد.ویژگی ها و روشهای تشخیص ماهی سالم، اصول بهداشتی مهم در نگهداری، ارزش تغذیه ای، آﻣﺎده ﺳﺎزي و حفظ ارزشهای غذایی گوشت ماهی جهت طبخ و طرز تهیه چند نوع غذا با ماهی از جمله مباحث مطرح شده در این کارگاه آموزشی عنوان شد. در این کارگاه حاضرین از قسمتهای مختلف مرکز تحقیقات ژنتیک و اصلاح نژاد ماهیان سردآبی شهید مطهری یاسوج بازدید کرده و محققان فعالیتهای مرکز را تشریح نموده و پاسخگوی سوالات شرکت کنندگان بودند. همچنین در پایان این کارگاه آموزشی که با هدف تغذیه سالم و استفاده از آبزیان در رژیم غذایی برگزار گردیده بود با ساندویچ ماهی از حاضرین پذیرایی شد. این کارگاه آموزشی برای کارکنان ستادی و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بویراحمد به صورت حضوری برگزار و به همت اداره رسانه های مدیریت هماهنگی ترویج سازمان برای کارکنان سایر شهرستانها از طریق شبکه تلویزیونی اینترنتی کشاورزی برکت استان به صورت وبیناری پخش شد.